UVJETI POSLOVANJA

Prodajno osoblje www.tedeum-europe.com jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! U tom slučaju proizvod ne smije biti korišten i mora se vratiti original zapakiran.

Ukoliko proizvod bude dostavljen oštećen, greškom kurirske službe ili drugih okolnosti za koje niste odgovorni, tada ćemo vam bez dodatne naknade isporučiti isti proizvod nakon primljene fotografije ili video zapisa oštečenog proizvoda i dostavljenog paketa.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja.

Prodavatelj je Te Deum Mineral Usluge, obrt za preradu mineralnih sirovina i trgovinu, Cvjetna ulica 35 Glogovac, 48000 Koprivnica, krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe GLS ili Hrvatska pošta, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman). Ako ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

U određenim periodima, poput perioda akcijskih i posebnih ponuda, slanje na isporuku može potrajati duže zbog veće količine zaprimljenih narudžbi.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

www.tedeum-europe.com se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših usluga. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Te Deum Mineral Usluge i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Na internetskoj stranici www.tedeum-europe.com prikupljaju se slijedeći osobni podaci ispitanika: ime i prezime, lozinka, broj telefona, adresa, adresu e-pošte, adresa slanja proizvoda, adresa slanja računa, poštanski broj, grad, tvrtka i OIB samo za tvrtke.

Uvid u osobne podatke korisnika mogu imati, u izvršavanju svoga djelokruga posla vezano za ugovore o kupoprodaji koje kupci sklapaju sa obrt Te Deum Mineral Usluge slijedeće osobe: pravne osobe koje sudjeluju u izvršavanju ugovora o kupoprodaji kao što su dostavne službe, knjigovodstveni servisi, informatička podrška, marketinška podrška, društva koja su povezana sa www.tedeum-europe.com

Kupac daje suglasnost da www.tedeum-europe.com može obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i statistike, za potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o proizvodima i uslugama, za potrebe informiranja o isporuci, za potrebe dostave promotivnih materijala, unaprjeđenja odnosa sa kupcima te unapređenja usluga. www.tedeum-europe.com navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja ugovora, zaštite interesa korisnika te sprječavanja eventualnih zloporaba, potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga www.tedeum-europe.com koji za rezultat imaju povećanje zadovoljstva korisnika. www.tedeum-europe.com će čuvati osobne podatke onoliko koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima poslovanja.

Te Deum Mineral Usluge ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba.

Cijene na webshopu su u eurima.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Internet trgovina www.tedeum-europe.com vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: ttz.detox@gmail.com

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovorit ćemo u roku od maksimalno 15 dana.